Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Trafikinformation

Här hittar du rapporterade störningar i trafiken som kan påverka våra turer. Det kan till exempel handla om förlängd körtid eller omlagd körväg. Kika gärna därför nedan inför din resa med oss.

Arlanda Airport

Händelser på denna flygplats

Tillfälligt ändrade hållplatslägen på Arlanda

2021-04-23

Det kommer att pågå arbete med busskörfält på Arlanda Terminal 2 under en kort period. Det innebär att Flygbussen tillfälligt får förändrade hållplatslägen.

  • 26 april till 7 maj: Perrong 1 är stängd och bussen stannar istället på perrong 2, hållplats 8.
  • 7 maj till 14 maj: Perrong 2 är stängd och bussen stannar istället på perrong 1 hållplats 5.

Stockholm City - Arlanda flygplats varierade avgångstider

2021-01-12

Från den 12/1 avgår vi upp till var 60:e minut. För att få uppdaterad information ber vi dig att kontrollera tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt.

Till tidtabellen >>

Flyttade hållplatser

2020-12-01

På grund av en ombyggnation på Arlanda flygplats har all busstrafik flyttats från Terminal 5 till Terminal 4. Detta gäller både på- och avstigning. Våra bussar mot Stockholm C (Cityterminalen) avgår från hållplats 7 på Terminal 4.

Läs mer om hållplatsflytten samt se hållplatskarta här >>

Liljeholmen - Arlanda flygplats inställd

Från och med 18 november är denna linje inställd.

Brommaplan - Arlanda flygplats inställd

Den här linjen är inställd tills vidare.

Hållplats Norra Stationsgatan flyttad p.g.a. byggarbete

2019-10-01
På grund av ett byggarbete flyttas vår hållplats Norra Stationsgatan, i riktning mot Arlanda flygplats, ca 100 meter innan ordinarie hållplats. Gäller tillsvidare.

 

 

Malmö Airport

Händelser på denna flygplats

Förändrad tidtabell

Tidtabellen uppdateras veckovis på grund av att det förekommer så pass mycket ändringar i flygtiderna. Vänligen titta i tidtabellen så nära dina tänkta avgång som möjligt för att få uppdaterad information.

Till tidtabellen >>

Linjen Lund C - Malmö flygplats är nedlagd.

 

Bromma Airport

Händelser på denna flygplats

Linjen startas upp 12 maj

2021-05-03

Från och med 12 maj trafikerar vi linjen Bromma flygplats - Stockholm C. Avgångarna är anpassade efter flygbolaget BRA och Brussel Airlines ankomster och avgångar. Se tidtabell för aktuella avgångar.

Landvetter Airport

Händelser på denna flygplats

Reducerad tidtabell

2021-01-12

Från den 12/1 avgår vi upp till var 90:e minut. Vänligen notera att tidtabellen kan variera olika dagar. För att få uppdaterad information, ber vi dig att kontrollera tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt.

Till tidtabellen >>

Nytt hållplatsläge Korsvägen

Hållplatsläget vid Korsvägen är ändrat till läge A4 (tidigare läge D).

 

Skavsta Airport

Händelser på denna flygplats

Förändrad tidtabell

2021-03-01

Bussavgångarna från flygplatsen är anpassade efter flygens faktiska ankomsttider. Bussen avgår 30-45 minuter efter att flyget faktiskt har landat på grund av att utländska medborgare nu måste kunna uppvisa ett negativt Covid-test på flygplatsen. Därför ber vi dig ha det i åtanke om flyget landar tidigare eller senare än planerat. Vi rekommenderar att du går direkt ut till hållplatsen efter att du hämtat eventuellt bagage.

Förändrad tidtabell

Våra avgångar anpassas till flygens avgångar och ankomster. Tidtabellen uppdateras veckovis på grund av att det förekommer så pass mycket ändringar i flygtiderna. Vi ber dig att kontrollera tidtabellen så nära inpå din resa som möjligt, gärna samma morgon, men tidigast 12 timmar innan din tänkta avresa.

Linjen Skavsta flygplats - Linköping/ Norrköping helt inställd.

Till tidtabellen >>

 

Västerås Airport

Händelser på denna flygplats

Förändrad tidtabell

Vi anpassar vår tidtabell efter Ryanairs avgångar. Vi ber dig att titta i vår tidtabell så nära inpå din tänkta resa som möjligt för att vara säker på att få senaste informationen.

Till tidtabellen >>

Visby Airport

Inga kända händelser på denna flygplats