Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Trafikinformation och förändrade tidtabeller

Här hittar du tillfälliga förändringar på våra linjer och rapporterade störningar i trafiken som kan påverka din resa. Kika gärna nedan och titta i tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för att vara säker på att du får den senaste informationen.

Arlanda Airport

Händelser på denna flygplats

Ibland behöver vi göra justeringar i tidtabellen. Kontrollera därför tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för exakta avgångstider. Till tidtabellen >>

Stockholm Marathon 4/6:
Hållplats S:t Eriksplan och Norra Stationsgatan tillfälligt avstängd

Under Stockholm Marathon lördagen den 4 juni, kommer vi inte att trafikera hållplatserna S:t Eriksplan och Norra Stationsgatan mellan kl 11.10 – 13.20. Avstängningen gäller i båda riktningar.

Vi hänvisar i stället till Stockholm C (Cityterminalen) alternativt hållplats Haga Norra. 

Flyttade hållplatser
Arlanda flygplats
2021-10-25

På grund av en ombyggnation på Arlanda flygplats trafikerar vi inte Terminal 5 längre. Bussarna ankommer och avgår i stället från Terminal 4 och Terminal 2/3.

Bussar mot Stockholm C (Cityterminalen) avgår från Terminal 4, hållplats 7.
Bussar mot Liljeholmen avgår från Terminal 4, hållplats 8.

Bussar mot Stockholm C (Cityterminalen) avgår från Terminal 2/3, hållplats 6.
Bussar mot Liljeholmen avgår från Terminal 2/3, hållplats 5. Se hållplatskarta >>

Norra Stationsgatan
På grund av ett byggarbete flyttas vår hållplats Norra Stationsgatan, i riktning mot Arlanda flygplats, ca 100 meter innan ordinarie hållplats. Gäller tillsvidare.

Brommaplan - Arlanda flygplats inställd
Den här linjen är inställd tills vidare.

Malmö Airport

Händelser på denna flygplats

Tidtabellen uppdateras veckovis då det förekommer mycket ändringar i flygtiderna. Vänligen titta i tidtabellen så nära inpå dina tänkta avgång som möjligt för att få uppdaterad information. Till tidtabellen >>

Hållplats Jägersro tillfälligt indragen
På grund av ett större vägarbete kommer hållplats Jägersro att vara indragen from 19 april 2022 till 25 maj. Välj istället hållplats Persborg.
Linjen Lund C - Malmö flygplats är nedlagd.

Bromma Airport

Händelser på denna flygplats

Landvetter Airport

Händelser på denna flygplats

Ibland behöver vi göra justeringar i tidtabellen. Kontrollera därför tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för exakta avgångstider. Till tidtabellen >>

Nytt hållplatsläge på Korsvägen
Hållplatsläget vid Korsvägen är ändrat till läge A4 (tidigare läge D).

Skavsta Airport

Händelser på denna flygplats

Våra avgångar anpassas till flygbolagens avgångar och ankomster. Tidtabellen uppdateras veckovis då det ofta förekommer ändringar av flygtiderna. Kontrollera gärna tidtabellen så nära inpå din resa som möjligt, gärna samma morgon, men tidigast 12 timmar innan din tänkta avresa.
Till tidtabellen >>

Tillfälliga förseningar på linjen Cityterminalen - Skavsta Airport
Från och med 11 maj till och med mitten av juni pågår ett vägbygge vid Lästringe. Detta innebär dessvärre förseningar på 5-15 minuter på sträckan. Bussen avgår enligt ordinarie tidtabell från Cityterminalen och från Skavsta Airport.

Skavsta flygplats - Stockholm C
Bussavgångarna från flygplatsen är anpassade efter flygens faktiska ankomsttider. Bussen avgår 30-45 minuter efter att flyget har landat, ha detta i åtanke om flyget landar tidigare eller senare än planerat. Vi rekommenderar att du går direkt ut till hållplatsen efter att du hämtat eventuellt bagage.

Stockholm C - Skavsta flygplats
Vi anpassar en bussavgång 3 timmar innan varje flyg. Om flyget som bussavgången är anpassad till blir inställt, blir även bussavgången inställd. Därför är det viktigt att du planerar att resa med den anpassade bussavgången till ditt flyg.

 

Västerås Airport

Händelser på denna flygplats

Vi anpassar vår tidtabell efter Ryanairs avgångar. Vi ber dig att titta i vår tidtabell så nära inpå din tänkta resa som möjligt för att vara säker på att få senaste informationen.

Till tidtabellen >>

Visby Airport

Händelser på denna flygplats

Sommarn är snart här

Under perioden 19 juni t.o.m. 21 augusti kör vi i Visby igen. Tidtabellen släpps snart, håll utkik!