Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Trafikinformation och förändrade tidtabeller

Här hittar du tillfälliga förändringar på våra linjer och rapporterade störningar i trafiken som kan påverka din resa. Kika gärna nedan och titta i tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för att vara säker på att du får den senaste informationen.

Arlanda Airport

Händelser på denna flygplats

Hpl. Arlanda flygplats ✈️ 

På grund av en omfattande ombyggnation på Arlanda flygplats trafikerar vi inte längre Terminal 5, bussar ankommer och avgår istället från Terminal 4 och Terminal 2/3.
 
Terminal 4: 
Bussar mot Stockholm C (Cityterminalen) avgår från hållplats 7. 
Bussar mot Liljeholmen och Brommaplan avgår från hållplats 8. 

 Se hållplatskarta Terminal 4 >> 

Terminal 2/3: 
Bussar mot Stockholm C (Cityterminalen) avgår från hållplats 6. 
Bussar mot Liljeholmen och Brommaplan avgår från hållplats 5.  

 

Hpl. Norra Stationsgatan 
Hållplatsen är nu åter flyttad till ordinarie plats efter att ha varit temporärt flyttad (ca 50 meter bort). 

Malmö Airport

Händelser på denna flygplats

Hpl Studentgatan indragen 

P.g.a ett vägarbete är hållplats Studentgatan indragen fr.o.m 9/5 kl. 12:00 t.o.m måndag 15/5 kl. 15:00 i riktning mot flygplatsen. Vi hänvisar till hållplats Malmö C eller Triangeln.

Just nu finns det inga trafikhändelser för denna flygplats. Kika gärna i tidtabellen för att se våra aktuella avgångar. Till tidtabellen >>

Bromma Airport

Händelser på denna flygplats

Hpl. Fridhemsplan tillfälligt indragen lördag 3 juni

P.g.a Stockholm Marathon kommer nedan avgångar ej att trafikera hållplats Fridhemsplan på lördag 3 juni. Linjen kör istället via Huvudsta. Närmsta hållplats är Stockholm C (Cityterminalen).

Stockholm C - Bromma flygplats: 
11:40, 12:15 samt 15:15

Bromma flygplats - Stockholm C: 
12:10, 12:50, 15:45 samt 16:30

Övriga avgångar kör ordinarie körväg.

Just nu finns det inga trafikhändelser för denna flygplats. Kika gärna i tidtabellen för att se våra aktuella avgångar: Till tidtabellen >>

Landvetter Airport

Händelser på denna flygplats

Just nu finns det inga trafikhändelser för denna flygplats. Kika gärna i tidtabellen för att se våra aktuella avgångar. Till tidtabellen >>

Skavsta Airport

Händelser på denna flygplats

Våra avgångar anpassas till flygbolagens avgångar och ankomster. Tidtabellen uppdateras veckovis då det ofta förekommer ändringar av flygtiderna. Kontrollera gärna tidtabellen så nära inpå din resa som möjligt, gärna samma morgon, men tidigast 12 timmar innan din tänkta avresa.
Till tidtabellen >>

Skavsta flygplats - Stockholm C
Bussavgångarna från flygplatsen är anpassade efter flygens faktiska ankomsttider. Bussen avgår 30-45 minuter efter att flyget har landat, ha detta i åtanke om flyget landar tidigare eller senare än planerat. Vi rekommenderar att du går direkt ut till hållplatsen efter att du hämtat eventuellt bagage.

Stockholm C - Skavsta flygplats
Vi anpassar en bussavgång 3 timmar innan varje flyg. Om flyget som bussavgången är anpassad till blir inställt, blir även bussavgången inställd. Därför är det viktigt att du planerar att resa med den anpassade bussavgången till ditt flyg.

Västerås Airport

Händelser på denna flygplats

Vi anpassar vår tidtabell efter Ryanairs avgångar. Vi ber dig att titta i vår tidtabell så nära inpå din tänkta resa som möjligt för att vara säker på att få senaste informationen.

Till tidtabellen >>

Visby Airport

Händelser på denna flygplats

Vi återupptar vår trafik i Visby i mitten på juni igen. Välkomna tillbaka i sommar!