Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Trafikinformation och förändrade tidtabeller

Här hittar du tillfälliga förändringar på våra linjer och rapporterade störningar i trafiken som kan påverka din resa. Kika gärna nedan och titta i tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för att vara säker på att du får den senaste informationen.

Arlanda Airport

Händelser på denna flygplats

Stockholm City - Arlanda flygplats: Varierade avgångstider 

2021-07-14

Från den 19/7  utökar vi antalet avgångar.

Måndagar, fredagar och söndagar: 20-minuterstrafik
Tisdagar, onsdagar, torsdagar och lördagar: 30-minuterstrafik

Kontrollera tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för exakta avgångstider.

Till tidtabellen >>

Flyttade hållplatser

2020-12-01

På grund av en ombyggnation på Arlanda flygplats har all busstrafik flyttats från Terminal 5 till Terminal 4. Detta gäller både på- och avstigning. Våra bussar mot Stockholm C (Cityterminalen) avgår från hållplats 7 på Terminal 4.

Läs mer om hållplatsflytten samt se hållplatskarta här >>


2021-09-07

Hållplats Torsgatan:
Hållplatsen mot Arlanda är tillfälligt flyttad ca 50 m norrut till Torsgatan 80 (i riktning mot Arlanda). Ändringen gäller fram till början av november.

Brommaplan - Arlanda flygplats: Inställd

Den här linjen är inställd tills vidare. 

 

Hållplats Norra Stationsgatan flyttad p.g.a. byggarbete

På grund av ett byggarbete flyttas vår hållplats Norra Stationsgatan, i riktning mot Arlanda flygplats, ca 100 meter innan ordinarie hållplats.

Gäller tillsvidare.

 

 

Malmö Airport

Händelser på denna flygplats

Förändrad tidtabell

Tidtabellen uppdateras veckovis på grund av att det förekommer så pass mycket ändringar i flygtiderna. Vänligen titta i tidtabellen så nära dina tänkta avgång som möjligt för att få uppdaterad information.

 

Till tidtabellen >>

Linjen Lund C - Malmö flygplats är nedlagd.

 

Bromma Airport

Händelser på denna flygplats

Linjen startas upp 12 maj

2021-05-03

Från och med 12 maj trafikerar vi linjen Bromma flygplats - Stockholm C. Avgångarna är anpassade efter flygbolaget BRA och Brussel Airlines ankomster och avgångar. Se tidtabell för aktuella avgångar.

Landvetter Airport

Händelser på denna flygplats

Landvetter flygplats - Göteborg City: Varierade avgångstider  

2021-06-28

Från den 28/6 utökar vi antalet avgångar till och från Landvetter ytterligare. Kontrollera tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för exakta avgångstider.

Till tidtabellen >>

 

Tillfällig flytt av hållplats Kungsportsplatsen lördag 2 oktober

Hållplats Kungsportsplatsen kommer att vara indragen i bägge riktningar lördag 2 oktober mellan 11:45 och 14:15 pga av evanemang. Välj istället hållplats Heden (läge B för resande till flygplatsen).

Nytt hållplatsläge på Korsvägen

Hållplatsläget vid Korsvägen är ändrat till läge A4 (tidigare läge D).

 

Skavsta Airport

Händelser på denna flygplats

Förändrad tidtabell

2021-03-01

Våra avgångar anpassas till flygbolagens avgångar och ankomster. Tidtabellen uppdateras veckovis då det förekommer många ändringar av flygtiderna. Kontrollera gärna tidtabellen så nära inpå din resa som möjligt, gärna samma morgon, men tidigast 12 timmar innan din tänkta avresa.

Skavsta flygplats - Stockholm C
Bussavgångarna från flygplatsen är anpassade efter flygens faktiska ankomsttider. Bussen avgår 30-45 minuter efter att flyget har landat på grund av att utländska medborgare nu måste kunna uppvisa ett negativt Covid-test på flygplatsen. Därför ber vi dig ha det i åtanke om flyget landar tidigare eller senare än planerat. Vi rekommenderar att du går direkt ut till hållplatsen efter att du hämtat eventuellt bagage.

Stockholm C - Skavsta flygplats
Vi anpassar en bussavgång 3 timmar innan varje flyg. Om flyget som bussavgången är anpassad till blir inställt, blir även bussavgången inställd. Därför är det viktigt att du planerar att resa med den anpassade bussavgången till ditt flyg.   

Till tidtabellen >>

 

Västerås Airport

Händelser på denna flygplats

Förändrad tidtabell

Vi anpassar vår tidtabell efter Ryanairs avgångar. Vi ber dig att titta i vår tidtabell så nära inpå din tänkta resa som möjligt för att vara säker på att få senaste informationen.

Till tidtabellen >>

Visby Airport

Inga kända händelser på denna flygplats