Om oss

Flygbussarna – första steget ut i världen

Flygbussarna erbjuder smart och bekväm transfer till och från Sveriges största flygplatser. Vi trafikerar flygplatserna Arlanda, Bromma, Skavsta, Västerås, Malmö, Visby och Landvetter.

Det finns många goda anledningar att välja Flygbussarna:

Hela Sveriges Flygbussar. Vi trafikerar totalt 7 flygplatser till och från 8 städer. Det gör att mer än 85 procent av Sveriges flygresenärer kan välja Flygbussarna som färdsätt till och från de största flygplatserna.

Trafiken anpassas efter flygen. Flygbussarna erbjuder täta avgångar. Vi anpassar våra tidtabeller till flygens avgångs- och ankomsttider för att du skall kunna välja en buss på en tid som passar till ditt flyg. Våra hållplatser finner du precis intill flygplatsernas entréer, på knytpunkter i centrum av de städer vi trafikerar och nära sevärdheter och hotell.

Prisvärt och enkelt. Vi kan ofta erbjuda det lägsta priset till flyget och vi strävar alltid efter att ha en prisvärd produkt som är enkel att använda. Det ska vara lätt att åka buss, med lättillgänglig information och en behaglig resa med fräscha, säkra bussar.

Flygbussarna  det miljövänliga valet. Genom att åka kollektivt till och från flyget bidrar du och vi till en bättre miljö. Alla våra bussar går på biobränsle och vi arbetar kontinuerligt med att minska bränsleförbrukningen genom initiativet "Smart körning".

Kunden i fokus. Nöjda kunder är alltid vårt mål. Våra förare är duktiga, pålästa och serviceinriktade. Vi bygger vår verksamhet på hög kvalitet, engagemang och personlighet. Det ska genomsyra både våra tjänster och våra kontakter med alla som åker med oss.


Vårt systerbolag Båtbussarna har förbindelser till tre hamnar från Stockholm City, nämligen Nynäshamn (Destination Gotland), Stadsgården (Viking Line) och Värtahamnen (Tallink Silja).