Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Det självklara valet till och från flygplatsen

Sedan 1989 har vi stolt kört resenärer till och från de stora flygplatserna i Sverige. När du reser med Vy Flygbussarna får du en behaglig och fossilfri resa till ett bra pris. Vi arbetar hela tiden med att förbättra kundupplevelsen och gör allt för att din resa med oss ska bli så smidig som möjligt. Varmt välkommen ombord!

Kunden i fokus

Det ska vara enkelt och självklart att välja Vy Flygbussarna. Vi jobbar hårt för att du ska få den bästa kundupplevelsen i branschen. Välkommen ombord!

Det miljösmarta valet

Med Vy Flygbussarna reser du alltid fossilfritt. Alla våra bussar körs på på det fossilfria bränslet HVO, en förnybar diesel tillverkad av restprodukter från livsmedelsindustrin och våra förare utbildas i grön körning.

Här finns vi

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och trafikerar 7 flygplatser. 80 procent av Sveriges flygresenärer kan välja att resa med oss till och från flygplatsen.

4,5/5 på Tripadvisor

Vi är glada över Vy Flygbussarnas höga betyg på Tripadvisor, världens största resesida på nätet.

Nöjdaste resenärerna

”Vy Flygbussarna har Stockholms mest nöjda resenärer inom transport 2019” visar Evimetrix årliga undersökning.

Bäst på service

Enligt ServiceScores undersökning 2019 erbjuder Vy Flygbussarna den bästa servicen i kategorin ”Transporter på land”.

Vår vision

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle där den gemensamma resan är ett självklart val. Ett hållbart samhälle för oss handlar också om inkludering och att bidra till ökad mångfald inom alla områden.

Fakta om Vy Flygbussarna

  • Antal anställda: ca 400
  • Andel förare: 78 %
  • Antal resenärer per år: ca 5 miljoner
  • Ägare: En del av Vygruppen