Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Bekvämt med gratis wifi till och från flygplatsen

Res med Flygbussarna och få en bekväm och smidig resa till och från flygplatsen. Vi bjuder på gratis wifi, moderna bussar och vänliga förare som är utbildade i mjuk körning, för din och miljöns skull.

Alltid gratis wifi

Kolla mejlen, en film eller lyssna på musik. Slösa så mycket du kan på vårt WiFi. Slut på batteri? Ingen fara, alla våra bussar har laddning vid sätet. Oftast USB-uttag men vissa bussar har eluttag.

Ditt bagage

Beroende på busstyp förvarar vi bagaget inne i bussen eller i bagageutrymmet under bussen. Självklart får du alltid ta med ditt handbagage ombord på bussen.

Resa med barn

Barn i alla åldrar är välkomna att resa med oss. Vi har sittkuddar för barn över tre år och eget babyskydd går att använda för spädbarn. Det går även bra att ha barnet i knät men då ska endast du vara fastspänd.

Mat & dryck

Du får självklart äta och dricka ombord på bussen. Men tänk på dina medresenärer och undvik muggar utan lock eller varm, starkt doftande mat.

Djur på resan

Det går bra att ta med djur på bussen om de är kopplade eller i bur. Sätt dig gärna långt bak i bussen med hänsyn till att det kan finnas allergiker med på resan.

Skrymmande bagage

Bagage som är extra stort, till exempel skidor, barnvagn och golfbag kan du ta med om det får plats. Var gärna ute i god tid om du skulle behöva vänta någon avgång extra.

Så funkar din biljett

  • Res på valfri avgång
  • Gäller i valfri riktning (till/från flygplatsen)
  • Giltig inom 3 månader