Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Behaglig bussresa med gratis WiFi

Res med Vy flygbussarna och få en behaglig och smidig resa till och från flygplatsen. Vi bjuder på gratis wifi, moderna bussar och vänliga förare.

Gratis wifi

Kolla mejlen eller lyssna på musik. Slösa så mycket du kan på vårt wifi. Slut på batteri? Ingen fara, alla våra bussar har laddning vid sätet. Oftast USB-uttag men vissa bussar har eluttag.

Mat & dryck

Du får äta och dricka ombord på våra bussar, men inte varm eller starkt doftande mat. Ha alltid ett lock på varma drycker.

Ditt bagage

Beroende på busstyp förvarar vi bagaget inne i bussen eller i bagageutrymmet under bussen. Mindre handbagage som kan placeras på hatthyllan får alltid tas ombord på bussen.

Resa med barn

Barn i alla åldrar är välkomna att resa med oss. Vi har sittkuddar för barn över tre år och eget babyskydd går att använda för spädbarn. Det går även bra att ha barnet i knät men då ska endast du vara fastspänd.

Skrymmande bagage

Bagage som är extra stort, till exempel skidor, barnvagn eller golfbag lastas i bussen i mån av plats. Var gärna ute i god tid om du skulle behöva vänta någon avgång extra.

Djur på resan

Det går bra att ta med djur på bussen om de är kopplade eller i bur. Sätt dig gärna långt bak i bussen med hänsyn till att det kan finnas allergiker med på resan.

Köp biljett

  • Res på valfri avgång
  • Res i valfri riktning (till/från flygplatsen)
  • Giltig inom 3 månader