Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Ny look och snabbare köp i Flygbussarnas app

Vi har uppdaterat vår app för iPhone och Android. Den nya uppdateringen innehåller både designuppdateringar och uppdateringar av funktioner.

Bland annat har appen fått snabbknappar på startvyn så att du som kund smidigt kan nå de biljetter som du köper mest.

Vi vet att allt fler av våra kunder köper biljetten i sista stund, precis innan bussens avgång och då är det förstås viktigt att det går fort. Med snabbknappar går köpet på mindre än en minut, speciellt om du betalar med Swish.

Vår statistik visar också att allt fler väljer att använda appen vid köp av sin biljett. Vi vet också att många av våra frekventa resenärer använder appen och i vidareutvecklingen har vi haft dem i fokus. Men självklart finns allt du behöver som planerande resenär här också.

Förutom att köpa biljett smidigt kan du i appen se om bussen är försenad och den nya avgångstiden. Trafikinformation och länk till Kundservice finns också precis som tidigare.

Om det är något som våra kunder har haft frågor kring med den nya verisonen så är det hur man sparar sitt kontokort. Och det går självklart bra, men man måste vara inloggad i appen för att det ska fungera. I och med uppdateringen av appen går det dessutom att spara flera kontokort, till exempel ett privat kort och ett som du använder i jobbet. 

Vanliga frågor och svar om appen

Ladda ner appen här