Stockholm: Bromma Airport tas bort som hållplats på linjen mellan Brommaplan och Arlanda från 26 mars 2017

2017-03-01 17:30

När vårtidtabellen börjar att gälla den 26 mars 2017 kommer vi inte längre trafikera hållplats Bromma Airport på linjen mellan Brommaplan och Arlanda. Trafiken kommer då gå direkt från Brommaplan till Arlanda via Kista och Sundbyberg.

Anledningen till förändringen är att trafiksituationen runt Bromma redan i dag är ansträngd och väntas bli än mer ansträngd när Bromma Blocks bygger ut.

Våra restider har i dag stora variationer och gör linjen otillförlitlig för våra resenärer. VI har sett i vår senaste kundundersökning att våra resenärer uppskattar linjen men är missnöjda med hur tidtabellerna hålls.

Genom att ta bort Bromma Airport som hållplats försvinner den del av rutten som är mest påverkad av trafiksituationen och förseningar.

Vi ser också att just hållplatsen Bromma Airport har dåligt resandeunderlag på linjen vilket gör att förändringen påverkar relativt få resenärer.

Den största andelen som kliver av och på linjen på Bromma Airport åker till och från Arlanda och för er resenärer som åker mellan Bromma Airport och Arlanda Airport finns nu ett alternativ som vi vill hänvisa till, nämligen Flygbussarna Door to Gate (reser du från Bromma Airport välj adress Flygplatsinfarten 43). 

Med denna förändring blir linjens restider mer konstant med färre och mindre avvikelser.

Ladda ner appen för Flygbussarna Door to Gate >>

Visa alla trafikinfo