Samla EuroBonus-poäng när du åker med Flygbussarna

Börja samla EuroBonus-poäng när du reser med Flygussarna! När du köper din biljett på vår webbplats eller i vår app har du möjlighet att samla EuroBonus-poäng. (Gäller ej för SMS-köp).

I appen fyller du i ditt EuroBonus-nummer på din profilsida och på webbplatsen fyller du i ditt EuroBonus-nummer i samand med att du anger övriga uppgifter vid betalningen.


1 krona = 1 poäng

För varje krona du spenderar på Flygbussbiljetter på vår webbplats eller i vår app (ej SMS-köp) får du ett poäng hos SAS EuroBonus. Handlar du en biljett för 99 kr får du alltså 99 EuroBonus-poäng.

De poäng du tjänar på dina Flygbussbiljetter läggs ihop med de poäng du samlar från andra SAS-partners. Dina ihopsamlade poäng kan du sedan använda för att till exempel uppgradera flygningar, bo på hotell och hyra bil. De kan också användas till exklusiv shopping och spännande upplevelser eller doneras till välgörenhet.


Bli medlem i SAS Euroonus

  1. Gå med i SAS EuroBonus, om du inte redan är medlem.
  2. Fyll i ditt SAS EuroBonus-nummer när du handlar Flygbussbiljetter i vår webbshop eller i vår app för Android och iPhone.
  3. Res mer med Flygbussarna och samla fler extrapoäng.


OBS!
Det är enbart bokningar via Flygbussarnas webbshop och app som ger poäng hos SAS EuroBonus. Köp av Flygbussbiljetter genom andra kanaler ger inte poäng. Det är viktigt att du uppger ditt EuroBonus-nummer när du bokar. Ditt EuroBonus-nummer registreras på din e-biljett, så vänligen kontrollera det i samband med att du köper din biljett. Efterregistrering kan ske inom 6 månader efter att du genomförde köpet genom vårt kontaktormulär.