Succé för Flygbussarnas Djurgårdslinje

2013-09-02 11:10

Flygbussarnas sommarlinje från Viking Lines färjeterminal vid Stadsgården i Stockholm till Djurgården har blivit en succé. Linjen var tänkt att endast köras under sommaren, men då efterfrågan är stor förlängs trafiken till den 7:e januari, 2014.

– Det är jätteroligt att så många har velat åka direkt från båtterminalen till de många sevärdheter och attraktioner som finns på Djurgården. Vi bedömer att efterfrågan kommer att vara stor även efter sommarsäsongen, varför vi nu väljer att köra vidare, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Flygbussen till Djurgården körs dagligen fram till och med den 7:e januari. Turerna är anpassade efter Helsingforsfärjans tider. Bussen avgår klockan 10:45 från Stadsgården och klockan 15:00 från Djurgården. Biljettpriset för en enkelbiljett är 45 kr och kunderna kan välja om de vill åka till City eller Djurgården. Biljetter finns att köpa ombord på Viking Line, i kassan på färjeterminalen, i biljettautomater vid terminalen och ombord på bussen.

– Självklart välkomnar vi även kunder som inte reser med färjan. Djurgården lockar ju både turister och stockholmare året om, säger Eva Tiséus.

Flygbussarna kör också flera dagliga turer mellan Stadsgårdens färjeterminal och Cityterminalen i Stockholm. För tidtabell och mer info klicka här.

Visa alla nyhetsarkiv