Ny sommarlinje bussar turister till Djurgården

2013-06-28 09:07

Den 1 juli startar Flygbussarna en ny direktlinje från Viking Lines färjeterminal vid Stadsgården i Stockholm till Djurgården.

– Det finns ett stort intresse från Viking Lines resenärer att ta sig till Djurgården och de många sevärdheter och attraktioner som finns där, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Flygbussarna kör redan idag trafiken mellan Viking Lines terminal och Cityterminalen i Stockholm. Från och med den 1 juli och hela sommaren tillkommer ytterligare en linje som anpassas för de passagerare som åker med färjan mellan Helsingfors och Stockholm.

– Självklart välkomnar vi även kunder som inte reser med färjan. Djurgården lockar ju både turister och stockholmare, säger Eva Tiséus.
 

Flygbussen till Djurgården kommer att köras dagligen mellan den 1 juli och den 31 augusti och är anpassade efter Helsingforsfärjans tider. Bussen avgår klockan 10:45 från stadsgården och klockan 15:00 från Djurgården. Biljettpriset för en enkelbiljett är 45 kr och kunderna kan välja om de vill åka till city eller Djurgården. Biljetter finns att köpa ombord på Viking Line, i kassan på färjeterminalen, i biljettautomater vid terminalen eller ombord på bussen.

Visa alla nyhetsarkiv