Flygbussbiljetter ger poäng hos Norwegian

2013-09-12 08:55

Flygbussarna inleder ett nytt samarbete med flygbolaget Norwegian. Den som är medlem i Norwegian Reward får från och med den 12 september CashPoints för flygbussbiljetter som köps på Flygbussarnas webbplats.

– Många av våra resenärer gör sina flygresor med Norwegian som är ett av Skandinaviens största flygbolag. Genom samarbetet gör vi flygbussresorna än mer prisvärda för dessa resenärer, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Samtliga resor till flygplatser med Flygbussarna ger CashPoints hos Norwegian. De intjänade poängen kan sedan användas inom Norwegian Reward för att köpa flygbiljetter och olika tillvalstjänster.

– Samarbetet med Flygbussarna innebär att våra kunder får ytterligare ett sätt att tjäna CashPoints på, något som i förlängningen kan leda till fler och billigare reseupplevelser, säger Åsa Larsson, Informationschef på Norwegian.

Resenären fyller i sitt Norwegian Reward-nummer när flygbussbiljetten köps på Flygbussarnas webbplats. Bussresan berättigar till åtta procent CashPoints inom Norwegian Reward.

– Vi hoppas genom vårt samarbete med Norwegian skapa ett mervärde för våra befintliga kunder och även nå nya resenärer, säger Eva Tiséus.

Visa alla nyhetsarkiv