Flygbussarnas tider sökbara i Skånetrafikens reseplanerare

2012-10-08 11:00

Skånetrafiken och Flygbussarna har ingått ett samarbete vilket gör det möjligt att söka även Flygbussarnas tider till Malmö Airport i Skånetrafikens reseplanerare.

- Samarbetet innebär att vi för första gången bjuder in kommersiella aktörer att informera om sin trafik i vår reseplanerare - en bra service för våra kunder, säger Henrik Dagnäs, direktör på Skånetrafiken.

Reseplaneraren är en samlingsplats där man kan söka all kollektivtrafik i Skåne och nu även då som första kommersiella aktör Flygbussarnas trafik. I Skånetrafikens reseplanerare kan man också söka cykelvägar inom Lund och Malmö.

- Med Flygbussarna tar vi nu ett första steg till att göra det enkelt för våra kunder att söka information kring både kommersiell som samhällsfinansierad trafik och det rimmar väl med vårt uppdrag att göra det enkelt för våra kunder, avslutar Mats Persson, regionråd och ordförande i nämnden för kollektivtrafik.

- Vi är väldigt glada att vi nu kan visa våra tider till och från Malmö Airport i reseplaneraren. Det underlättar verkligen för resenärerna att kunna söka hela sin resa på ett och samma ställe och det i sin tur gynnar det kollektiva resandet, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Visa alla nyhetsarkiv