Flygbussarna på Brommas Öppet hus

2012-09-26 08:00

På lördag den 29 september är det öppet hus på Bromma flygplats. Flygbussarna bjuder på returresan för alla som åker till Bromma Öppet hus. Vi kommer finnas på plats med en monter för att berätta om verksamheten och Flygbussarnas miljöarbete. Det kommer också finnas möjlighet att tävla om åkkort med Flygbussarna.

- Brommas Öppet hus är ett bra tillfälle för oss på Flygbussarna att möta våra resenärer. Vi berättar om vår verksamhet, i synnerhet vårt viktiga miljöarbete, och hoppas på att få höra vad våra resenärer tycker och tänker, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Flygbussarna kommer att finnas på plats i en monter i charterhallen på flygplatsen. Där kommer Flygbussarna informera om sin verksamhet, sitt miljöarbete samt anordna en tävling.

På lördag från kl 09:00 till kl 16.00 bjuder Flygbussarna på returresan från Bromma. En vuxen löser en enkelbiljett för 79 kronor och får, som alltid, ta med sig upp till fyra barn kostnadsfritt. Returresan bjuder Flygbussarna på.

- Om du är nyfiken på att se en flygplats bakom kulisserna bör du besöka Bromma på lördag. Dessutom får man inte missa vår tävling där man kan vinna åkkort med Flygbussarna. Vi hoppas på många besökare i vår monter, säger Eva Tiséus.

Bromma Airport har Öppet hus lördagen den 29 september kl 10.00-15.00. Under dagen finns det möjlighet att titta på olika flygplanstyper, se flygplatsen från ovan i avisningskorgen, se när brandmännen släcker elden och mycket mer.

Visa alla nyhetsarkiv