Flygbussarna på Arlandas Öppet hus

2012-09-13 15:40

Flygbussarna bjuder på returresan för alla som åker till Arlandas Öppet hus på lördag den 15 september. I en monter i SkyCity kommer personal från Flygbussarna att finnas för att berätta om verksamheten och Flygbussarnas miljöarbete. Här kommer det också finnas möjlighet att tävla om åkkort med Flygbussarna.

- Arlandas Öppet hus är ett bra tillfälle för oss på Flygbussarna att möta våra resenärer. Vi berättar om vår verksamhet, i synnerhet vårt viktiga miljöarbete, och hoppas på att få höra vad våra resenärer tycker och tänker, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Flygbussarna kommer att finnas på plats i en monter i SkyCity. Där kommer Flygbussarna informera om sin verksamhet, sitt miljöarbete samt anordna en tävling. Besökarna kommer även att kunna resa med Flygbussarna mellan terminalerna och landningsbana 3.

På lördag från kl 8.00 till kl 18.00 bjuder Flygbussarna på returresan från Arlanda. En vuxen löser en enkelbiljett för 99 kronor och får, som alltid, ta med sig upp till fyra barn kostnadsfritt. Returresan bjuder Flygbussarna på.

- Om du är nyfiken på att se en flygplats bakom kulisserna bör du besöka Arlanda på lördag. Dessutom får man inte missa vår tävling där man kan vinna åkkort med Flygbussarna. Vi hoppas på många besökare i vår monter, säger Eva Tiséus.

Arlanda Airport har Öppet hus lördagen den 15 september kl 11.00-15.00. Under dagen finns det möjlighet att titta på olika flygplanstyper, åka helikopter, röntga bagage, hälsa på tullens hundar och mycket mer.

Visa alla nyhetsarkiv