Utökad tidtabell för Flygbussarna i Göteborg och Malmö

2018-04-17 08:20

Nu har vi utökat tidtabellen i Göteborg och Malmö. Det innebär att 12-minuterstrafiken gäller fler timmar på dygnet i Göteborg och att avgångarna blir fler på morgonen i Malmö.

Flygbussarna trafikerar sträckan Göteborg C–Landvetter Airport och är ett populärt transportalternativ till och från flygplatsen i Göteborg.

– Vi vill göra Flygbussarna till det självklara valet för resor till och från Landvetter. Att resa med Flygbussarna är smidigt, prisvärt och dessutom det bästa alternativet ur miljösynpunkt. Nu utökar vi vår tidtabell för att göra det ännu mer tillgängligt för våra kunder, förklarar Zakaria Abna-Aissa, affärschef på Flygbussarna.

Utökningen av tidtabellen innebär att 12-minuterstrafiken startar redan kl. 05.00 på vardagar och gäller till kl. 23.02. Utökningen av tidtabellen innebär i praktiken att en ny buss sätts in i trafiken mellan Landvetter Airport och Göteborg C.

– Vi strävar efter att hela tiden utveckla vårt erbjudande och täta avgångar är en viktig faktor som gör Flygbussarna till ett attraktivt val, avslutar Zakaria Abna-Aissa. 

I Malmö får vi 5 fler avgångar från Malmö C mot Malmö Airport och 3 fler avgångar från Malmö Airport till Malmö C på morgonen.  Vi kan då köra tätare trafik i båda riktningar när efterfrågan är som störst.

Visa alla nyheter