Flera sätt att resa till och från Arlanda – vad väljer du?

2018-03-12 17:47

I dag kan vi erbjuda flera sätt att resa till och från Arlanda. Prioriterar du tiden, priset, bekvämligheten eller närheten? Vilken tjänst du än väljer garanterar vi en hög servicegrad och ett miljövänligt resande.

Flygbussarna 

Res till Arlanda från Cityterminalen, Brommaplan eller Liljeholmen eller från någon av hållplatserna längs våra linjer. Priset är 99 kr för en enkel resa vid förköp online (betala enkelt med Swish!) och restiden är ca 45 minuter. Bussarna har USB-uttag för laddning av mobiltelefon och gratis wi-fi. Bussarna kör på biobränsle.

Fördelar

Billigt, miljövänligt, personligt, vänliga och serviceinriktade förare, avgångar upp till var 10:e minut

 

Flygbussarna Door to Gate

Flygbussarna Door to Gate är en delad resa och hämtar dig och ditt sällskap på önskad adress i Stockholm (se zoner här). Du bokar och betalar resan i förväg i appen eller på webbplatsen. Restiden är lite längre än taxi, men kostnaden är i de flesta fall lägre, komforten större och upplevelsen roligare! Bilarna har USB-uttag för laddning av telefonen och gratis wi-fi.

Fördelar

Miljövänligt, bekvämt, modernt, personligt, prisvärt, plats för mycket bagage, tillhandahåller bilbarnstolar

 

Flygbussarna Charter

Är ni ett större sällskap på omkring 30 personer eller fler som ska åka i samlad trupp till Arlanda så kan det vara smidigt att anlita Flygbussarna Charter för en egen skjuts till Arlanda eller annan flygplats. Beskriv ditt behov så hjälper Flygbussarna Charter dig att hitta den bästa transportlösningen.

Fördelar

Kundanpassat, bekvämt, personligt, miljövänligt, prisvärt

Visa alla nyheter