Nu lanserar vi realtidsinformation!

2019-01-25 11:00

Nu kan vi äntligen lansera realtidsinformation på vår webbplats och i vår app! Det innebär att tiderna som visas när du söker avgångar är realtidsdata och baserade på bussens position just nu.

Det är många av våra kunder som använder appen och webbplatsen för att söka avgångar inför en resa eller när de står på en hållplats. Fram tills nu har avgångarna som visats varit baserade på tidtabellen, men nu är tiden som visas baserad på bussens position. 
 
– Våra kunder har efterfrågat realtidsinformation och det känns superbra bra att äntligen kunna erbjuda dem det. Det här kommer att bidra till en bättre kundupplevelse för alla våra resenärer, säger Camilla tienso, marknadschef på Merresor. 
 
Vår realtidsinformation visas för bussar som är i trafik. Bussen måste alltså ha lämnat starthållplatsen för att realtiden ska börja visas. 
 
– Söker kunden för långt fram i tiden så kan vi inte visa realtidsdata, eftersom bussen inte har påbörjat sin rutt ännu. I de fallen visar vi tidtabellsdata istället, förklarar Camilla Tienso. 
 
Realtidsdata i app och på webbplatsen visar vi genom att den ursprungliga tiden blir överstruken och den nya tiden visas i stället.  
 
 
Visa alla nyheter