Flygbussarna startar ny linje i Stockholm

2018-09-25 07:15

Från och med måndag 1 oktober kommer vi att börja trafikera en ny sträcka i Stockholm – mellan Bromma Airport och Arenastaden, med avlämning och upphämtning på hållplatserna Pyramidvägen och Mall of Scandinavia.

Flygbussarna startar linjen i samarbete med flygbolaget BRA, för att kunna fortsätta erbjuda affärsresenärer en smidig resa mellan Arenastaden och Bromma flygplats. Flygbolaget BRA har fram till i dag trafikerat sträckan och nu står det alltså klart att Flygbussarna tar över.

 Att Flygbussarna nu tar över trafiken mellan Bromma flygplats och Arenastaden borgar för professionell service och att våra resenärer kan fortsätta resa samma sträcka till samma pris även i fortsättningen, säger Jim Hofverberg, presskommunikatör på BRA.

Flygbussarna kommer att trafikera sträckan helgfria vardagar, med fyra avgångar från Bromma flygplats mot Arenastaden på morgonen och fem avgångar tillbaka mot Bromma flygplats från Arenastaden på eftermiddagen. Resan tar omkring 20 minuter.

– Vi är glada över samarbetet med BRA och vi ser fram emot att ta över denna linje som vi tror i framtiden kan utvecklas ännu mer. Då våra bussar endast drivs av fossilfritt bränsle så kommer vi fortsatt kunna erbjuda en miljövänlig transport mellan Bromma Airport och Arenastaden, säger Zakaria Abna-Aissa, affärschef på Flygbussarna.   

Även om tidtabellen kommer att vara anpassad till affärsresenärer, är självklart alla välkomna att resa med oss på våra avgångar. Priset är 99 kr för en enkel resa för både vuxen och ungdom. Två barn t.o.m. 7 år reser gratis med betalande vuxen. Biljett kan med fördel köpas på Flygbussarnas webbplats eller i appen. Det går också att köpa biljetten ombord på bussen.

Välkommen ombord!  

Köp biljett

Visa alla nyheter