Flygbussarna börjar trafikera Solnahallen på linjen Arenastaden–Bromma Airport

2019-03-28 14:30

I oktober 2018 startade Flygbussarna den nya linjen mellan Arenastaden och Bromma Airport med mellanliggande hållplatser Pyramidvägen och Mall of Scandinavia. Från och med måndag 1 april adderas ytterligare en hållplats på sträckan: Solnahallen.

Flygbussarna startade linjen i samarbete med flygbolaget BRA, för att kunna fortsätta erbjuda affärsresenärer en smidig resa mellan Arenastaden och Bromma flygplats. Flygbolaget BRA trafikerade sträckan innan Flygbussarna tog över.

– Solnahallen ligger i direkt anslutning till Solna Business Park där många företag finns. Vi är glada att kunna erbjuda de som arbetar och verkar i området ett smidigt och miljövänligt alternativ till och från Bromma flygplats, sägerJacob Yngvesson, produktansvarig på Flygbussarna i Stockholm.  

Flygbussarna trafikerar sträckan helgfria vardagar, med fyra avgångar från Bromma flygplats mot Arenastaden på morgonen och fem avgångar tillbaka mot Bromma flygplats från Arenastaden på eftermiddagen. Resan tar omkring 20 minuter.

Även om tidtabellen är anpassad till affärsresenärer, är alla välkomna att resa på linjen. Priset är 99 kr för en enkel resa för både vuxen och ungdom. Två barn t.o.m. 7 år reser gratis med betalade vuxen. Biljett kan med fördel köpas på Flygbussarnas webbplats eller i appen. Det går också att köpa biljetten ombord på bussen.

Välkommen ombord!

  

 

Visa alla nyheter