Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Flygbussarna lanserar nytt betalsätt för affärsresenärer

Kvinnlig resenär skannar biljetten i bussen

Nu finns möjligheten för anställda på företag som är resekonto-anslutna att enkelt redovisa resor som görs med Flygbussarna i tjänsten.

Genom ett samarbete med företaget Travel Clearing kan Flygbussarna nu erbjuda resekonto vilket är ett uppskattat betalmedel hos företagskunder eftersom resenären slipper spara på kvitton, göra utlägg eller skriva reseräkning. Betalsättet har i flera år använts för köp av flygbiljetter och nu kopplar flera företag inom segmentet marktransporter upp sig, bland annat Flygbussarna. 

– Vi är glada att kunna erbjuda resekonto från American Express, Diners TAC, First card och Airplus till våra kunder. Det innebär att personer som arbetar på ett företag som är kopplat till resekonto kan resa med Flygbussarna utan att behöva tänka på krånglig redovisning, säger Marcus Kaipe, ansvarig för Flygbussarnas försäljningskanaler. 

Fördelen med resekonto är att de som reser i tjänsten slipper ligga ute med pengar, spara kvitton eller skriva reseräkning. Istället faktureras biljetten inklusive moms och med referenser direkt till arbetsgivaren. Att köpa biljett med resekonto går snabbt. De som har tillgång loggar in i appen och då finns betalsättet där. 

Vill du veta mer?Kontakta marcus.kaipe@flygbussarna.se