Träffa våra medarbetare

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Nedan berättar våra medarbetare mer om sina jobb.


Det finns så mycket som är bra med jobbet på Flygbussarna

"Det finns så mycket som är bra med jobbet på Flygbussarna"

Alireza Nehzaty har arbetat som förare på Flygbussarna i 7 år. Han började som timanställd men eftersom han tyckte att arbetet var så givande och roligt ökade han successivt och nu har han en heltidstjänst.

Läs mer »

Jag får hela tiden möjligheter att fortsätta utvecklas

"Jag får hela tiden möjligheter att fortsätta utvecklas."

Björn Grane arbetar som platschef på Flygbussarna i Stockholm och har bland annat ansvar för Flygbussarnas heltidsanställda bussförare. Tack vare goda möjligheter till utveckling och karriär har Björn Grane stannat inom företaget.

Läs mer »

Ibrahim rycker in när det behövs

Ibrahim rycker in när det behövs

Ibrahim Mustafa jobbar som Flygbussförare i Stockholm och har en så kallad disponibel tjänst som innebär att han rycker in där det behövs och ingen dag är den andra lik.

Läs mer »

Antonia ger service på Skavsta flygplats

Antonia ger service på Skavsta flygplats

Antonia Leyes Vidén är biljettsäljare på Skavsta flygplats. Ett jobb där hon träffar många spännande människor, allt från filmande studenter till Marilyn Monroe look-alikes.

Läs mer »

Carola kör Flygbuss till Malmö Airport

Carola kör Flygbuss till Malmö Airport

Carola Siöström kör flygbuss från Malmö Airport och älskar sitt jobb. "Jag har haft busskort i tio år och jag har inte ångrat mig en sekund. På Flygbussarna träffar jag många olika människor varje dag och det ger mig positiv energi."

Läs mer »

Erfan är Flygbussvärd i Stockholm

Erfan är Flygbussvärd i Stockholm

Erfan Jalilian är en av Flygbussarnas värdar. Han jobbar med att hjälpa passagerarna och se till att bussarna kan avgå i tid. Ofta handlar det om att hjälpa stressade resenärer och ta hand om saker som blivit kvar på bussarna.

Läs mer »