Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Förändrade tidtabeller

Med anledning av rådande situation och flygbolagens begränsade avgångar, anpassar vi våra avgångar till och från flygplatserna. Vissa linjer är också helt inställda. Se mer information om respektive linje nedan.

Vi ber dig titta i tidtabellen på vår webbplats så nära inpå din planerade resa som möjligt för att vara säker på att du får den senaste informationen.

Arlanda flygplats 

OBS! Flygbussarnas hållplatser har flyttat från Terminal 5 till Terminal 4 p.g.a. ombyggnation. Läs mer här.

 • Linjen Arlanda flygplats – Cityterminalenavgår upp till var 20:e minut fr.o.m 20/6. Vänligen notera att tidtabellen varierar olika dagar. Kontrollera tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för exakta avgångstider. 

  Midsommar (25/6 och 26/6) avgår bussen var 40:e minut (som en lördag)

 • Linjen Arlanda flygplats – Liljeholmen är inställd fr.o.m 18/11.

 •  Linjen Arlanda flygplats – Brommaplan är inställd. 

Landvetter flygplats  

 • Linjen Landvetter flygplats – Göteborg C avgår upp till var 25:e minut fr.o.m 21/5. Vänligen notera att tidtabellen varierar olika dagar. Kontrollera tidtabellen så nära inpå din planerade resa som möjligt för exakta avgångstider. 

  Midsommar (25/6 och 26/6) avgår bussen var 50:e minut (som en lördag).

Skavsta flygplats 

 • Linjen Skavsta flygplats – Linköping/Norrköping är inställd.
 • Linjen Skavsta flygplats – Stockholm C anpassas till flygens avgångar och ankomster. Tidtabellen uppdateras veckovis på grund av att det förekommer så pass mycket ändringar i flygtiderna och vi vill kunna visa en så korrekt tidtabell som möjligt. Se även nedan information som gäller i respektive riktning.

Generell anpassning från Skavsta flygplats mot Stockholm C
Bussavgångarna från flygplatsen är anpassade efter flygens faktiska ankomsttider. Bussen avgår 30-45 minuter efter att flyget faktiskt har landat på grund av att alla utländska resenärer måste uppvisa ett negativt Corona-test på flygplatsen. Därför ber vi dig ha det i åtanke om flyget landar tidigare eller senare än planerat. Vi rekommenderar att du går direkt ut till hållplatsen efter att du hämtat eventuellt bagage.

Generell anpassning till Skavsta flygplats från Stockholm C 
Vi anpassar en bussavgång 3 timmar innan varje flyg. Om flyget som bussavgången är anpassad till blir inställt, blir även bussavgången inställd. Därför är det viktigt att du planerar att resa med den anpassade bussavgången till ditt flyg.   
 
Malmö flygplats 

 • Linjen Malmö flygplats – Lund C är nedlagd.  

 • Linjen Malmö flygplats – Malmö C, tidtabellen uppdateras veckovis på grund av att det förekommer så pass mycket ändringar i flygtiderna och vi vill kunna visa en så korrekt tidtabell som möjligt. 

Bromma flygplats 

 •  Från och med 12 maj trafikerar vi linjen Bromma flygplats - Stockholm C. Avgångarna är anpassade efter flygbolaget BRA och Brussel Airlines ankomster och avgångar. Se tidtabell för aktuella avgångar.

Västerås flygplats 

 • Linjen Västerås flygplats - Stockholm C avgångarna anpassas efter flygen. 

Visby flygplats 

 • Linjen Visby flygplats - Visby Hamn trafikeras 13 juni – 15 augusti. Våra avgångar är anpassade efter flygens avgångar och ankomster.


Läs mer om våra anpassningar för Covid-19.