Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

6 trevliga hotell i Stockholm

Dags för ett besök till Stockholm snart? Eller kanske en hemester över helgen? Vi tipsar om 6 fina och mysiga hotell i Stockholm.

1. Downtown Camper by Scandic

Ett stenkast från T-centralen ligger prisbelönta Downtown Camper. Här finns alla typer av rum från de små billigare till stora sviter med panoramavy över Stockholm. Missa inte att besöka hotellets wellness-avdelning the Nest på översta våningen med bastu och utomhuspool på taket. Vill du uppleva Stockholm på ett nytt sätt finns både kajaker och skateboards att låna på hotellet.

Adress: Brunkebergstorg 9, 111 51 Stockholm

 

2. Miss Clara Hotel

Boutiquehotellet Miss Clara har 92 rum i en fantastisk art nouveau byggnad mitt i Stockholm. I början av 1900-talet var detta en flickskola som nu förvandlats till detta exklusiva hotell. Allt är genomtänkt i minsta detalj, restaurangen är underbar och har en härlig uteservering på sommaren. Vägg i vägg med hotellet ligger en utav Stockholms bästa pizzerior, Giro, perfekt att ta med upp på rummet efter en heldag i stan.

Adress: Sveavägen 48, 111 34 Stockholm

 

3. Radison Blu Waterfront Hotel

Intill Riddarfjärden och i direkt anslutning till Centralstationen ligger ståtliga detta hotell. Arkitekturen sicker verkligen ut och rummen har en enastående utsikt. Hotellet har över 400 rum, restaurang, bar och gym och de serverar en härlig frukostbuffé varje morgon.

Adress: Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm

 

4. Haymarket by Scandic

älkommen in i 20-talet. Kliv in i den storskaliga entrén direkt vid Hötorget och stig in i Greta Garbos gamla arbetsplats. Njut av vackra rum o dova färger, sammetsfåtöljer och drick eleganta cocktails i deras prisbelönta bar Americain. Som extra bonus finns här en Lifestyle Concierge som kan hjälpa dig att få bord på Stockholms bästa restauranger och visa dig smultronställen i stan du inte visste fanns.

Adress: Hötorget 13-15, 111 57 Stockholm

 

5. Hobo Hotel

Hobo är ett designhotel mitt i city. Rum i alla prisklasser och en väldigt snygg restaurang som serverar en utav stans bästa bruncher. Hotellet har samarbeten med lokala kreatörer och har till exempel tagit fram en egen IPA med ett mikrobryggeri. Dessutom ligger hotellet granne med Stockholm under stjärnorna, en utav Stockholms största takparker.

Adress: Brunkebergstorg 4, 111 51 Stockholm

 

6. Scandic Continental

Mitt emot centralstationen hittar du Scandic Continental. Förutom att läget är fantastiskt har de en utav Stockholms bästa takbarer med utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. På deras restaurang The Market med rotisserie lagas ljuvlig mat med stort fokus på grönsaker. Här finns gym och bastu och vill du hellre träna ute kan du låna både gångstavar och cykel.

Adress: Vasagatan 22, 111 20 Stockholm