Ladda ner Flygbussarnas Android-app!
 

Flygbussarna får TripAdvisors Certificate of Excellence 2019

Resenärer utanför Flygbussen

Flygbussarna får för andra året i rad Tripadvisors utmärkelse Certificate of Excellence. Utmärkelsen delas ut till företag som under lång tid erhållit höga betyg på resesidan.

Det är i maj varje år som Tripadvisor utser de företag som är värda utmärkelsen. Genom en algoritm filtrerar Tripadvisor fram de företag som funnits på sidan i minst 12 månader och som har tillräckligt många omdömen och tillräckligt höga betyg för att få utmärkselsen.

– Vi är jätteglada för att vi lyckas behålla våra fina betyg på Tripadvisor och åter igen får priset Certificate of Excellence. Vi jobbar hårt för att skapa den bästa kundupplevelsen i branchen och varje pris vi får är ett bevis på det fantastiska arbete som våra medarbetare gör, säger Maria Maltez, ansvarig gör kundupplevelsen på Merresor AB.

Certifikaten gäller för ett år i taget, och sjunker kundnöjdheten på ett företags sida så plockas stämpeln bort automatiskt. När ett företag har haft Certificate of Excellence i 5 år hamnar det på TripAdvisors ”Hall of Fame”.

Läs mer Certificate of Excellence här