Flygbussarna / Om oss
Om oss

Flygbussarna – första steget ut i världen

Låt din resa börja med Flygbussarna. Vi erbjuder smarta och bekväma förbindelser till och från Sveriges största flygplatser och två färjelägen. Vi trafikerar sju flygplatser: Arlanda, Bromma, Skavsta, Västerås, Malmö, Visby och Landvetter. Vi utgår ifrån, Stockholm, Norrköping, Linköping, Göteborg, Malmö, Lund och under sommaren även Visby. Vi har också förbindelser till två färjelägen från Stockholm City nämligen Nynäshamn där Destination Gotlands båtar avgår och Viking Lines färjeläge på Stadsgården.

Det finns många goda anledningar att välja Flygbussarna:

Hela Sveriges Flygbussar. Vi trafikerar totalt 7 flygplatser till och från 8 städer. Det gör att mer än 85 procent av Sveriges flygresenärer kan välja samma färdsätt till och från de största flygplatserna.

Trafiken anpassas efter flygen. Flygbussarna erbjuder täta avgångar. Vi anpassar våra tidtabeller till flygens avgångs- och ankomsttider för att du skall kunna välja en buss på en tid som passar till ditt flyg. Våra hållplatser finner du precis intill flygplatsernas entréer, på knytpunkter i centrum av de städer vi trafikerar och nära sevärdheter och hotell.

Prisvärt och enkelt. Vi kan ofta erbjuda det lägsta priset till flyget och vi strävar alltid efter att ha en prisvärd produkt som är enkel att använda. Det ska vara lätt att åka buss, med lättillgänglig information och en behaglig resa med fräscha, säkra bussar.

Flygbussarna - det miljövänliga valet. Genom att åka kollektivt till och från flyget bidrar du och vi till en bättre miljö. Mer än tre fjärdedelar av våra bussar går på biobränsle och vi arbetar kontinuerligt med att minska bränsleförbrukningen genom initiativet "Smart körning".

Kunden i fokus. Nöjda kunder är alltid vårt mål. Våra förare är duktiga, pålästa och serviceinriktade. Vi bygger vår verksamhet på hög kvalitet, engagemang och personlighet. Det ska genomsyra både våra tjänster och våra kontakter med alla som åker med oss.

.